Konjac gezichtssponzen - Voor de geïrriteerde huid
search
 • Konjac gezichtssponzen - Voor de geïrriteerde huid
 • Konjac gezichtssponzen - Voor de geïrriteerde huid
 • Konjac gezichtssponzen - Voor de geïrriteerde huid

Konjac gezichtssponzen
Voor de geïrriteerde huid

€ 12,95

Deze twee natuurlijke Konjac gezichtssponsjes zijn ideaal voor een geïrriteerde of onzuivere huid, ook ideaal voor gebruik bij het scheren. Vulkanische scoria is een milde reiniger die bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen, en aloë vera kalmeert en hydrateert jouw huid.

Aantal

Omschrijving

vulkanische scoria
om te reinigen
en te zuiveren
aloë vera
om te kalmeren
en te hydrateren

We hebben twee van onze geweldige konjac gezichtssponzen gecombineerd in deze box om te helpen bij geïrriteerde, onzuivere of acne-gevoelige huid.

Als eerste bevat de rode spons vulkanische scoria, die antibacterieel is en zeer geschikt om onzuiverheden voorzichtig uit je huid te verwijderen — perfect voor een diepe reiniging. Vulkanische scoria is ideaal voor gebruik op een geïrriteerde of een snel onzuivere huid, inclusief geïrriteerde huid na het scheren of door make-up.

De tweede spons in de doos is geinfuseerd met aloë vera, bekend om zijn vermogen om de huid te kalmeren en te hydrateren, en is ideaal voor een dagdagelijkse reiniging.

Beide sponzen zijn perfect gevormd in een traanvorm, wat ideaal is om elk deel van je mooie gezicht te kunnen bereiken!

Owl & Bee® konjacsponzen bevatten geen kleurstoffen, parfum of bewaarmiddelen — we houden onze sponzen volledig natuurlijk, en voegen nooit additieven toe, en we presenteren met trots onze ingrediënten, zodat je er zeker van kan zijn dat je alleen een Konjac spons krijgt met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Omdat deze spons een volledig natuurlijk product is, gemaakt van plantaardig materiaal, raden we aan om jouw spons om de paar maanden te vervangen ter voorkoming van huidirritatie, vooral als de spons voortdurend in een vochtige omgeving wordt bewaard.

Al onze konjacsponzen zijn volledig biologisch afbreekbaar, ethisch geproduceerd, en veganistisch gecertificeerd.

Details

Zone
Gezicht
Huid type
Geïrriteerde huid
Vegan certificering
The Vegan Society
Hoogte
12.0 cm
Breedte
5.4 cm
Diepte
8.4 cm
Bruto gewicht
30 g
Referentie
KS102JA

Verpakking

Verpakking en de impact ervan op het milieu staan altijd voorop, omdat het om hygiënische en praktische redenen noodzakelijk is. We werken er altijd hard aan om ervoor te zorgen dat de verpakking alleen het absolute minimum is en dat alle verpakkingen zo dicht mogelijk bij de fabriek worden ingekocht.

We gebruiken geen plastic om onze konjacsponzen in te wikkelen, maar in plaats daarvan sluiten we de doos goed af, zodat er heel weinig vocht kan binnendringen om de spons aan te tasten voordat je hem kunt gebruiken, waardoor deze fris en hygiënisch blijft. Op deze manier is het hele pakket — inclusief sponzen — volledig biologisch afbreekbaar en heeft het geen impact op het milieu als het op onjuiste wijze zou worden weggegooid.

 1. De doos is gemaakt van gecertificeerd Forest Stewardship Council (FSC) papier, vervaardigd om een luxe uitstraling te geven. De doos is verzegeld met zegels om ervoor te zorgen dat de sponzen hygiënisch en vers blijven. Het "venster" in de doos aan de voorkant is gemaakt van celluloseacetaat — een natuurlijk plastic gemaakt van houtpulp — dat veilig biologisch afbreekbaar is en samen met de rest van de doos kan worden gerecycleerd bij het papier.

Instructies

Het gebruik van onze Konjac gezichtssponzen is eenvoudig! Volg gewoon deze simpele stappen:

 1. Om jouw Konjac gezichtssponzen klaar te maken voor gebruik, week je deze sponzen eerst in water. Als de spons nieuw is, zal deze binnen ongeveer 30 seconden klaar zijn voor gebruik, maar het kan tot 2 minuten duren voordat deze opnieuw is gehydrateerd als de spons lange tijd droog is geweest. Om water te besparen, raden we aan om de spons in een ondiepe kom gevuld met ongeveer een kopje water te weken.
 2. Wrijf de spons op jouw gezicht om zachtjes te reinigen en te exfoliëren. Elke spons kan ook worden gebruikt met een douchegel of crème, maar dit is niet noodzakelijk. Als je echter een extra reinigingsmiddel bij de spons gebruikt, raden we je aan dezelfde reiniger met dezelfde spons te blijven gebruiken om te voorkomen dat reinigingsproducten in de spons worden gemengd.
 3. Elke doos bevat twee sponzen, waarvan de ene ideaal is voor jouw reinigingsroutine in de ochtend en de andere voor jouw reinigingsroutine in de avond. Voor het beste resultaat raden we aan om het sponsje aan de voorkant van de doos te gebruiken als de belangrijkste reinigingsmiddel, bijvoorbeeld na het scheren of voordat je make-up aanbrengt. Het andere sponsje aan de achterkant van de doos is bij uitstek geschikt om aan het einde van de dag olie, make-up of andere onzuiverheden van jouw gezicht te reinigen.
 4. Als je klaar bent, druk je zachtjes op de spons om overtollig water te verwijderen. Probeer voor het beste resultaat de spons niet uit te wringen of te draaien, omdat de spons hierdoor kan verzwakken of scheuren.
 5. Gebruik ten slotte het handige geïntegreerde katoenen touwtje om de gezichtsspons op te hangen om te drogen tot het volgende gebruik. Als je de spons in een goed geventileerde ruimte bewaart, zodat deze kan drogen, zal jouw spons aanzienlijk langer meegaan.

Ingrediënten

 • Volcanic scoria
  • Amorphophallus Konjac Root Extract Powder (Konjac)
  • Volcanic Ash (Vulkanische as)
 • Aloe vera
  • Amorphophallus Konjac Root Extract Powder (Konjac)
  • Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (Aloë vera)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in