Konjac gezichtssponzen - Voor droge huid
search
 • Konjac gezichtssponzen - Voor droge huid
 • Konjac gezichtssponzen - Voor droge huid
 • Konjac gezichtssponzen - Voor droge huid

Konjac gezichtssponzen
Voor droge huid

€ 12,95

Dit pak van twee natuurlijke Konjac gezichtssponsjes is perfect voor de droge huid. Begin jouw dagelijkse reinigingsroutine met Franse rode klei om jouw huid te voeden en te hydrateren, en sluit jouw dag af met bamboe extract om jouw huid te kalmeren en te masseren.

Aantal

Omschrijving

franse rode klei
voor een voedende
hydratatie
bamboe extract
voor het hydrateren
en regenereren

We hebben twee van onze fantastische Konjac gezichtssponzen gekozen om deze box te creëren als de ideale oplossing voor de droge huid!

Voor een diepe reiniging masseer je jouw gezicht met de gezichtsspons geinfuseerd met Franse rode klei die zowel jouw poriën reinigt, zachtjes exfolieert en jouw huid helpt vocht vast te houden.

Als tweede gebruik je de met bamboe extract geinfuseerde gezichtsspons voor dagdagelijkse reiniging, die de huid aanmoedigt om collageen te produceren om jouw huid te herstellen en te revitaliseren.

Beide sponzen zijn perfect gevormd in een traanvorm, wat ideaal is om elk deel van je mooie gezicht te kunnen bereiken!

Owl & Bee® konjacsponzen bevatten geen kleurstoffen, parfum of bewaarmiddelen — we houden onze sponzen volledig natuurlijk, en voegen nooit additieven toe, en we presenteren met trots onze ingrediënten, zodat je er zeker van kan zijn dat je alleen een Konjac spons krijgt met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Omdat deze spons een volledig natuurlijk product is, gemaakt van plantaardig materiaal, raden we aan om jouw spons om de paar maanden te vervangen ter voorkoming van huidirritatie, vooral als de spons voortdurend in een vochtige omgeving wordt bewaard.

Al onze konjacsponzen zijn volledig biologisch afbreekbaar, ethisch geproduceerd, en veganistisch gecertificeerd.

Details

Zone
Gezicht
Huid type
Droge huid
Vegan certificering
The Vegan Society
Hoogte
12.0 cm
Breedte
5.4 cm
Diepte
8.4 cm
Bruto gewicht
30 g
Referentie
KS102RB

Verpakking

Verpakking en de impact ervan op het milieu staan altijd voorop, omdat het om hygiënische en praktische redenen noodzakelijk is. We werken er altijd hard aan om ervoor te zorgen dat de verpakking alleen het absolute minimum is en dat alle verpakkingen zo dicht mogelijk bij de fabriek worden ingekocht.

We gebruiken geen plastic om onze konjacsponzen in te wikkelen, maar in plaats daarvan sluiten we de doos goed af, zodat er heel weinig vocht kan binnendringen om de spons aan te tasten voordat je hem kunt gebruiken, waardoor deze fris en hygiënisch blijft. Op deze manier is het hele pakket — inclusief sponzen — volledig biologisch afbreekbaar en heeft het geen impact op het milieu als het op onjuiste wijze zou worden weggegooid.

 1. De doos is gemaakt van gecertificeerd Forest Stewardship Council (FSC) papier, vervaardigd om een luxe uitstraling te geven. De doos is verzegeld met zegels om ervoor te zorgen dat de sponzen hygiënisch en vers blijven. Het "venster" in de doos aan de voorkant is gemaakt van celluloseacetaat — een natuurlijk plastic gemaakt van houtpulp — dat veilig biologisch afbreekbaar is en samen met de rest van de doos kan worden gerecycleerd bij het papier.

Instructies

Het gebruik van onze Konjac gezichtssponzen is eenvoudig! Volg gewoon deze simpele stappen:

 1. Om jouw Konjac gezichtssponzen klaar te maken voor gebruik, week je deze sponzen eerst in water. Als de spons nieuw is, zal deze binnen ongeveer 30 seconden klaar zijn voor gebruik, maar het kan tot 2 minuten duren voordat deze opnieuw is gehydrateerd als de spons lange tijd droog is geweest. Om water te besparen, raden we aan om de spons in een ondiepe kom gevuld met ongeveer een kopje water te weken.
 2. Wrijf de spons op jouw gezicht om zachtjes te reinigen en te exfoliëren. Elke spons kan ook worden gebruikt met een douchegel of crème, maar dit is niet noodzakelijk. Als je echter een extra reinigingsmiddel bij de spons gebruikt, raden we je aan dezelfde reiniger met dezelfde spons te blijven gebruiken om te voorkomen dat reinigingsproducten in de spons worden gemengd.
 3. Elke doos bevat twee sponzen, waarvan de ene ideaal is voor jouw reinigingsroutine in de ochtend en de andere voor jouw reinigingsroutine in de avond. Voor het beste resultaat raden we aan om het sponsje aan de voorkant van de doos te gebruiken als de belangrijkste reinigingsmiddel, bijvoorbeeld na het scheren of voordat je make-up aanbrengt. Het andere sponsje aan de achterkant van de doos is bij uitstek geschikt om aan het einde van de dag olie, make-up of andere onzuiverheden van jouw gezicht te reinigen.
 4. Als je klaar bent, druk je zachtjes op de spons om overtollig water te verwijderen. Probeer voor het beste resultaat de spons niet uit te wringen of te draaien, omdat de spons hierdoor kan verzwakken of scheuren.
 5. Gebruik ten slotte het handige geïntegreerde katoenen touwtje om de gezichtsspons op te hangen om te drogen tot het volgende gebruik. Als je de spons in een goed geventileerde ruimte bewaart, zodat deze kan drogen, zal jouw spons aanzienlijk langer meegaan.

Ingrediënten

 • French red clay
  • Amorphophallus Konjac Root Extract Powder (Konjac)
  • Illite (Franse rode klei)
 • Bamboo
  • Amorphophallus Konjac Root Extract Powder (Konjac)
  • Bambusa Vulgaris Leaf Extract Powder (Bamboe extract)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in