Konjac gezichtssponzen - Voor vette huid
search
 • Konjac gezichtssponzen - Voor vette huid
 • Konjac gezichtssponzen - Voor vette huid
 • Konjac gezichtssponzen - Voor vette huid

Konjac gezichtssponzen
Voor vette huid

€ 12,95

Dit pak van twee natuurlijke Konjac gezichtssponsjes is ideaal voor de vette huid. Begin jouw dagelijkse reinigingsroutine met Franse groene klei, voor een diepe reiniging en verfijning van de poriën. Bevochtig en masseer met aloë vera om aan het einde van de dag te ontspannen en tot rust te komen.

Aantal

Omschrijving

franse groene klei
voor jouw dagelijkse reinigingsroutine
aloë vera
voor het kalmeren en
verwijderen van onzuiverheden

Een vette huid kan een uitdaging zijn, dus we hebben zorgvuldig twee van onze fantastische Konjac gezichtssponzen voor deze box gekozen om je te helpen de controle over jouw mooie gezicht terug te krijgen!

Voor diepe reiniging en porieverfijning hebben we Franse groene klei in onze konjacspons aangebracht. Franse groene klei is ideaal om olie en andere onzuiverheden van jouw huid te verwijderen, terwijl het toch zacht genoeg is om het uitdrogen of het schilferen te voorkomen.

De tweede spons in de doos is geinfuseerd met aloë vera, een ingrediënt dat vaak wordt gebruikt om de vette huid te kalmeren, te hydrateren en te behandelen, en is perfect voor de dagdagelijkse reiniging.

Beide sponzen zijn perfect gevormd in een traanvorm, wat ideaal is om elk deel van je mooie gezicht te kunnen bereiken!

Owl & Bee® konjacsponzen bevatten geen kleurstoffen, parfum of bewaarmiddelen — we houden onze sponzen volledig natuurlijk, en voegen nooit additieven toe, en we presenteren met trots onze ingrediënten, zodat je er zeker van kan zijn dat je alleen een Konjac spons krijgt met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Omdat deze spons een volledig natuurlijk product is, gemaakt van plantaardig materiaal, raden we aan om jouw spons om de paar maanden te vervangen ter voorkoming van huidirritatie, vooral als de spons voortdurend in een vochtige omgeving wordt bewaard.

Al onze konjacsponzen zijn volledig biologisch afbreekbaar, ethisch geproduceerd, en veganistisch gecertificeerd.

Details

Zone
Gezicht
Huid type
Vettige huid
Vegan certificering
The Vegan Society
Hoogte
12.0 cm
Breedte
5.4 cm
Diepte
8.4 cm
Bruto gewicht
30 g
Referentie
KS102GA

Verpakking

Verpakking en de impact ervan op het milieu staan altijd voorop, omdat het om hygiënische en praktische redenen noodzakelijk is. We werken er altijd hard aan om ervoor te zorgen dat de verpakking alleen het absolute minimum is en dat alle verpakkingen zo dicht mogelijk bij de fabriek worden ingekocht.

We gebruiken geen plastic om onze konjacsponzen in te wikkelen, maar in plaats daarvan sluiten we de doos goed af, zodat er heel weinig vocht kan binnendringen om de spons aan te tasten voordat je hem kunt gebruiken, waardoor deze fris en hygiënisch blijft. Op deze manier is het hele pakket — inclusief sponzen — volledig biologisch afbreekbaar en heeft het geen impact op het milieu als het op onjuiste wijze zou worden weggegooid.

 1. De doos is gemaakt van gecertificeerd Forest Stewardship Council (FSC) papier, vervaardigd om een luxe uitstraling te geven. De doos is verzegeld met zegels om ervoor te zorgen dat de sponzen hygiënisch en vers blijven. Het "venster" in de doos aan de voorkant is gemaakt van celluloseacetaat — een natuurlijk plastic gemaakt van houtpulp — dat veilig biologisch afbreekbaar is en samen met de rest van de doos kan worden gerecycleerd bij het papier.

Instructies

Het gebruik van onze Konjac gezichtssponzen is eenvoudig! Volg gewoon deze simpele stappen:

 1. Om jouw Konjac gezichtssponzen klaar te maken voor gebruik, week je deze sponzen eerst in water. Als de spons nieuw is, zal deze binnen ongeveer 30 seconden klaar zijn voor gebruik, maar het kan tot 2 minuten duren voordat deze opnieuw is gehydrateerd als de spons lange tijd droog is geweest. Om water te besparen, raden we aan om de spons in een ondiepe kom gevuld met ongeveer een kopje water te weken.
 2. Wrijf de spons op jouw gezicht om zachtjes te reinigen en te exfoliëren. Elke spons kan ook worden gebruikt met een douchegel of crème, maar dit is niet noodzakelijk. Als je echter een extra reinigingsmiddel bij de spons gebruikt, raden we je aan dezelfde reiniger met dezelfde spons te blijven gebruiken om te voorkomen dat reinigingsproducten in de spons worden gemengd.
 3. Elke doos bevat twee sponzen, waarvan de ene ideaal is voor jouw reinigingsroutine in de ochtend en de andere voor jouw reinigingsroutine in de avond. Voor het beste resultaat raden we aan om het sponsje aan de voorkant van de doos te gebruiken als de belangrijkste reinigingsmiddel, bijvoorbeeld na het scheren of voordat je make-up aanbrengt. Het andere sponsje aan de achterkant van de doos is bij uitstek geschikt om aan het einde van de dag olie, make-up of andere onzuiverheden van jouw gezicht te reinigen.
 4. Als je klaar bent, druk je zachtjes op de spons om overtollig water te verwijderen. Probeer voor het beste resultaat de spons niet uit te wringen of te draaien, omdat de spons hierdoor kan verzwakken of scheuren.
 5. Gebruik ten slotte het handige geïntegreerde katoenen touwtje om de gezichtsspons op te hangen om te drogen tot het volgende gebruik. Als je de spons in een goed geventileerde ruimte bewaart, zodat deze kan drogen, zal jouw spons aanzienlijk langer meegaan.

Ingrediënten

 • French green clay
  • Amorphophallus Konjac Root Extract Powder (Konjac)
  • Illite (Franse groene klei)
 • Aloe vera
  • Amorphophallus Konjac Root Extract Powder (Konjac)
  • Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (Aloë vera)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in